To keep listening our Music PRESS HERE  

THE SONG OF CYPRUS FOR THE EUROVISION CONTEST

Share it:


Eleni Foureira representing Cyprus for Eurovision 2018 with the song "FUEGO" !!
Το «Fuego», είναι ένα χορευτικό κομμάτι με επιρροές από pop μουσική, αλλά και κλαρίνο που του δίνει ένα ethnic στοιχείο.
H Ελένη Φουρέιρα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 63ο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision και το τραγούδι δόθηκε στη δημοσιότητα. Η Ελένη, πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει ότι το τραγούδι , με τίτλο «Fuego», είναι μοντέρνο, δυναμικό, χορευτικό με επιρροές από pop μουσική, αλλά και κλαρίνο που του δίνει ένα ethnic στοιχείο. 

«Ο τίτλος του τραγουδιού είναι Fuego που σημαίνει φωτιά. Το κομμάτι είναι στα αγγλικά, είναι ποπ και έχει μέσα κλαρίνο. Φαντάζεσαι να πάει η Φουρέιρα και να μην χορέψει; Και εγώ η ίδια θα έλεγα όχι. Εννοείται θα χορέψουμε», είχε πει σε παλαιότερες δηλώσεις της η Ελένη Φουρέιρα η οποία έχει βάλει στόχο να πραγματοποιηθεί του χρόνου ο διαγωνισμός στην Κύπρο. 

Να σημειώσουμε ότι η Ελένη Φουρέιρα και ο συνθέτης Άλεξ Παπακωνσταντίνου επιλέχθηκαν με εσωτερική ανάθεση από το ΡΙΚ.
Ο διαγωνισμός φέτος διεξάγεται για πρώτη φορά στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας και ο τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαΐου. Η Κύπρος εμφανίζεται στον πρώτο ημιτελικό, την Τρίτη 8 Μαΐου, όπως και η Ελλάδα.

Share it:

EUROVISION

Music News

VIDEOS

Post A Comment:

0 comments: